Wie ben ik...
Elina Besuijen 

 

Mijn naam is Elina, ik ben 26 jaar, geboren en getogen in Middelburg. Ik deel mijn leven met mijn man Niek (27), en onze trouwe hond Rudy. Samen wonen we een gezellig huis in de wijk Klarenbeek in Middelburg. Niek werkt als vertegenwoordiger voor zijn eigen bedrijf en is dus veel op pad. Onze grootste hobby is reizen, in 10 jaar tijd hebben we samen al 26 verschillende landen bezocht en we hebben nog een behoorlijke bucketlist!

In 2014 heb ik als "hulpjuffie" gewerkt op de Vrije School Zeeland. Daar heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de antroposofie. Veel aspecten spraken me van begins af aan, zoals kinderen zolang mogelijk onbezorgd kind laten zijn. Spelen is zo belangrijk vooral in deze tijd waarin we al zoveel moeten.

Ik ben geen echte "hardcore antroposoof" zoals 1 van de ouders me wel eens heeft gevraagd. De antroposofie is redelijk nieuw voor mij maar voelt heel goed. Wat ik belangrijk vind, is de kinderen een veilig en geborgen plekje te kunnen bieden, waar iedereen gezien wordt, elkaar door en door kent en voor en met elkaar zorgt.

In ons huis vind je vooral speelgoed van natuurlijke materialen, ook wat vlakker speelgoed, dus niet teveel voorgevormd, wat de fantasie zoveel mogelijk prikkelt.

We eten veelal biologisch en bewegen mee in het ritme van het jaar. Op een hele bescheiden manier lezen en zingen we over de jaarfeesten zodat de kleintjes hier alvast een beetje bekend en vertrouwd mee kunnen raken.

 

 

 

Wortelkindjes

dewortelkindjes@gmail.com

 

06 52 02 57 62 

 

 

© 2015 Elina Besuijen KvK-nummer: 64232204 LRKP nummer : 28 94 19 645